Zien: fans vermoeden dat Taylor Swift met een nieuw album komt

Bewijzen deze foto's het?

Lees ook

Fans zijn ervan overtuigd dat Taylor Swift (29) binnenkort nieuwe muziek uitbrengt. Op internet zijn de gekste complottheorieën ontstaan en dat heeft alles te maken met de foto’s die de popzangers de afgelopen paar dagen postte op haar Instagram account. 

Vast stramien

Lees ook: Madonna en Lady Gaga begraven na jarenlange ruzie de strijdbijl

Fans houden de releases van Taylor’s albums nauw in de gaten. Zo bracht de popzangers om de twee jaar een nieuw album uit. Echter, kwam haar zesde album ‘Reputation’ later uit. Volgens bronnen zou dit te maken hebben gehad met de vetes die de ster toentertijd had met Kayne West, Kim Kardashian én Katy Perry.

Gossip Queen 

Volgens Perez Hilton, dé gossip queen van Hollywood, is Taylor niet van plan om zich aan haar schema te houden. In mei liet Perez nog weten dat de zangeres hem verteld had dat haar zevende album voor haar dertigste verjaardag zal verschijnen. Dit zou dan nog voor december dit jaar moeten zijn. Taylor heeft deze mededeling nooit bevestigt, maar in oktober zei ze wél dat ze zin heeft in “het volgende hoofdstuk”. 

Aftellen

Fans zijn lyrisch over de foto’s die de zangeres de afgelopen paar dagen postte. Ze zou namelijk “vreemde foto’s” delen. Ze suggereren dat Taylor aftelt naar de eerste teaser van haar nieuwste werk. Afgelopen zondag plaatste de ‘Reputation’ zangeres een foto met zeven palmbomen en fans dachten dat dit betekende dat haar zevende album er aan zit te komen. De dag erna postte Taylor een foto waarop te zien is hoe ze op de zesde trede van een trap zit, wat een belletje deed rinkelen bij haar trouwe aanhangers. Is de zangeres aan het aftellen? Dat zou goed kunnen, want gisteren deelde Taylor een foto waarop vijf gaten in een hek te zien zijn. 

Benieuwd of de fans gelijk hebben? Bekijk de foto’s hieronder. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Bron: HLN | Beeld: BSR, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook