Dit zijn de beste vakantiebestemmingen van het moment

Must visit.

Lees ook

In plaats van weer naar Frankrijk of nog een keer naar Barcelona, kun je ook voor iets nieuws gaan. Wij tippen de prachtigste reisbestemmingen die dit jaar helemaal hot and happening zijn. Bereid je voor, want wanneer je deze plekken ziet wil je het meteen boeken

Cambodja

Lees ook: dit account verzamelt de meest onoriginele vakantiefoto’s

Als je een stukje adembenemende Aziatische cultuur wilt zien is Cambodja the place to be, Je hebt er indrukwekkende tempels, een wereldberoemde pub street maar ook witte bounty stranden waar je lekker kunt uitwaaien. Perfecte combinatie, toch?

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Siemreap.net (@siemreapnet) op

Ischia

Dit Italiaanse eilandje is misschien wel onbekend onder de toeristen, maar je maakt er de meest Instagrammable vakantiekiekjes. Het pittoreske eiland ligt voor de kust van Napels en is in drie woorden: groen, kleurrijk én gezellig. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door map of Italy (@map_of_italy) op

Puerto Rico 

Dit heerlijke land is nog niet overspoeld door toerisme. Je kunt van de onaangetaste natuur genieten. En Enrique Iglesias zingt er niet voor niets zo vaak over. Het landschap is schitterend. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door PUERTO RICO (@puertoricogram) op

Guatemala

In Guatemala heb je aan één week niet genoeg. Er is onwijs veel te doen en te zien. Van lekker relaxen met een cocktail in je hand op een van de witte stranden tot cultuur snuiven in tempelstad Tikal.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sandra M.Spain (@traveloveroma) op

Oman

Als je écht wat nieuws wilt ontdekken is Oman de plek voor jou. Avontuurlijk wandelen door de betoverende rode woestijnduinen, of juist met een drankje en een goed boek onder de tropische palmbomen afkoelen. De bevolking staat bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Experience Oman (@experienceoman) op

Colombia

Colombia is verre weg een van de bijzonderste vakantiebestemmingen van 2019. Het land is in volle bloei en er is veel te ontdekken. Wij raden aan om naar het noorden van het land te reizen. Van de kleurrijke, bruisende stad Cartagena tot Tayrona National Park waar je de rimboe in kunt duiken. Colombia heeft ook bounty eilanden, zoals Rosario Islands. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Colombia Travel (@colombia.travel) op

Bron: Beautify | Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook