Sterren vinden optreden Lady Gaga en Bradley Cooper ongemakkelijk

Het optreden maakt de tongen los.

Lees ook

Lady Gaga en Bradley Cooper performden hun hit Shallow ter gelegenheid van de Oscars afgelopen zondag. Hoewel fans zwijmelden bij het zien van de intimiteit tussen de twee, hadden verschillende beroemdheden daar een andere mening over. 

Innig duet

Lees ook: koning photobombt traditionele familiefoto

De twee zongen het duet uit hun filmhit A Star Is Born. Ze zongen de laatste noten samen achter de piano in een innige omhelzing. 

Ongepast

Mel B reageert in de talkshow Good Morning America. Volgens haar zag het er iets té aandoenlijk uit, aangezien Bradley’s vriendin voorin de zaal zat. Presentator Piers Morgan lijkt het met de voormalige Spice Girl eens te zijn. “Er was liefde te zien in hun ogen, of niet?”, vraagt hij zich af. “Dat was er zeker, en dat veroorzaakt roddels”, zegt Mel B. Lady Gaga heeft net haar verloving met Chistian Carino afgebroken, wat het volgens de twee nóg ongepaster maakt. 

Instagramfoto

Ook de ex van Bradley, Jennifer Esposito, had het een en ander te zeggen over het duet. Tijdens de Oscars plaatste comedian David Spade een screenshot op Instagram met de tekst: “Is er nog een kans dat deze twee het niet met elkaar doen?” Jennifer reageerde daaronder “Ha!”. Dit is niet de eerste keer dat Jennifer zich negatief heeft uitgelaten over haar voormalige partner.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR 

 

Laatste nieuws

Zie ook