Gespot: deze haartrend maakt een comeback

Als we Instagram moeten geloven.

Lees ook

Het is 15 jaar geleden dat de afleveringen van Sex and the City op de buis verschenen, maar Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker blijft ongetwijfeld een favoriet stijlicoon

Comeback 

Lees ook: Hot or not: de vervanger van de ballerina

We hebben al gemerkt dat een van haar favoriete tassen een comeback maakt in 2019, maar ook het weelderige haar van de actrice is terug van weggeweest. Gezien bij de meest modieuze modevrouwen du moment: iconisch golvend haar. Ter verduidelijking – en voor de echte SATC fans – hebben we het hier over de krullen van Carrie rond het tweede seizoen. 

How to

Een makkelijk uitziende hairdo met een rommelige touch die je outfit compleet maakt. Maar hoe makkelijk is het om deze look te creëeren? Haarstylisten geven advies hoe je thuis deze look nabootst. “Het belangrijkste aan de Carrie Bradshaw look is het vergeten van perfectie. Vergeet om netjes te zijn. De charme is het rommelige detail, dus probeer deze stijl niet te perfectioneren”, vertelt topstylist Jay Birmingham.

“Als je meer golven wilt creëeren, probeer je haar dan te vlechten in plaats van knotjes te maken. Zorg ervoor dat je het haar niet direct bij je haaraanzet vlecht, maar pas halverwege, zodat je het aan de bovenkant ietwat stijl houdt”, adviseert Joico’s Paul Watts

De truc om je haar heel de dag golvend te houden? “Kneed je haar van onderen met één hand en spuit er tegelijkertijd wat haarlak in”, vertelt Birmingham. “Dit zal wat meer volume geven en het voorkomt dat je golven gedurende de dag naar beneden zakken.” 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door frederikke sofie (@frederikkesofie) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Eleonora Carisi (@eleonoracarisi) op

Bron: WhoWhatWear | Beeld: BSR, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook