Khloé Kardashian bevestigt vreemdgaan ex Tristan Thompson

No way...

Lees ook

Geruchten dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson uit elkaar zouden zijn, ging al langer rond. Het zou volgens Tristan zelfs fake news zijn dat hij weer een slippertje had gemaakt, maar nu lijkt Khloé zijn vreemdgaan te bevestigen. 

Reactie

Lees ook: Kim Kardashian: ‘Ik wilde mijn dochter helemaal geen Chicago noemen’

Volgens Hollywood Unlocked, zou Khloé een punt achter de relatie gezet hebben nadat Tristan tijdens een huisfeest zou zijn vreemdgegaan met Jordyn Woods. Ook TMZ nam het bericht over, waarop Tristan reageerde dat het fake news was. Nu heeft de realityster gereageerd op alle ophef rondom de breuk, ze lijkt zijn ontrouw te bevestigen door een reeks schreeuwende emoji’s onder het bericht van TMZ te plaatsen. Ook beste vriendin Malika Haqq én Larsa Pippen reageerden op het bericht met ‘strong facts‘ en ‘amen’ om Khloé te steunen. 

Slippertjes

Ooit eerder de naam Jordyn Woods voorbij horen komen? Dat kan kloppen. Dit is namelijk de allerbeste vriendin van Kylie Jenner, het halfzusje van Khloé. Dat Tristan vaker slippertjes heeft gemaakt is ook bekend. Zo doken er vorig jaar, rondom de zwangerschap van Khloé, videobeelden op dat de basketballer wel erg intiem was met andere vrouwen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook