Alexa Chung lanceert binnenkort haar eigen eye candy

Dit wil je hebben.

Lees ook

Voor elke fan van Alexa Chung, is dit heel leuk nieuws. Het voormalig model die een fashion icon werd, komt namelijk met een eigen zonnebrillen collectie. 

Sunglass Hut 

Lees ook: Kate Moss opnieuw model voor NIKKIE

De collectie is in samenwerking met Sunglass Hut. Dit weekend werd de collectie tijdens Alexa’s tweede modeshow in Londen gelanceerd én het is nu al een hit. 

Jaren ’70

De collectie weerspiegelt een throwback naar de jaren ’70, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat: piloot brillen krijgen een chique update met neutrale, matte frames en traditionele ronde brillen worden moderner gemaakt. Alexa weet van elk item een nieuwe trend te maken. Met andere woorden, deze toffe eye catchers heb je nodig dit jaar. 

“Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan vintage monturen als het aankomt op het samenstellen van een outfit, en dit is dezelfde benadering die ik heb gekozen toen ik onderzoek deed naar het design”, vertelt Alexa. “Ik heb iconische momenten in film en muziek opnieuw bezocht om verschillende stijlen te creëeren die zowel tijdloos als actueel aanvoelen. Scott Walker, Fellini, Elvis en Anna Karina om maar een paar iconen van mij te noemen, hebben allemaal bijgedragen aan het ontwerp van deze collectie”, aldus het voormalig model.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ALEXACHUNG (@alexachungstagram) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sunglass Hut (@sunglasshut) op

 Bron: Marie Claire Australia | Beeld: Instagram, BSR 

Laatste nieuws

Zie ook