Dit goedkope wondermiddel maakt jouw haar gezonder dan ooit

Het eerste middel dat gespleten punten opvult.

Lees ook

Dode puntjes, we ontkomen er niet aan. De enige manier om er van af te komen is toch echt een regelmatige kappersbeurt. Althans, dat dachten we. 

Wondermiddel

Lees ook: De ‘banana bun’ is de nieuwste viral haartrend

Ontelbaar veelbelovende supplementen, slimme haarborstels en allerlei smeersels later lijken we eindelijk een middel te hebben gevonden die onze dode punten buiten de deur houdt. Ontzettend veel vrouwen zweren bij het Perfect Ending Split End Serum van Virtue Lab’sDe makers van het wondergoedje beweren dat het gespleten punten opvult en voorkomt. Je kunt het hier kopen voor slechts €16. 

Droog en beschadigd haar

Volgens Femail zijn de vrouwen die het proberen diep onder de indruk en noemen het een ”superster-behandeling”. “Mijn haar was enorm droog en beschadigd door mijn stijltang. Dit serum heeft het weer zijdezacht en gezond gemaakt”, zegt één van de vrouwen. 

De werking

Het geheim achter de bijzondere werking is het ingrediënt Alpha Keratin 60ku. “Ons lichaam denkt dat het ingrediënt uit onszelf komt en dat maakt het erg krachtig. Het lichaam zet het ingrediënt vervolgens in op plekken waar het echt nodig is. Je haar wordt letterlijk van binnen uit verzorgd”, zegt een van de gebruikers tegen Daily Mail.  

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR

 

Laatste nieuws

Zie ook