Wait what? Déze sterren gebruiken niet hun echte naam

Deze verwacht je echt niet.

Van Gigi Hadid tot John Legend, dit zijn de échte namen van sterren.

1. Bruno Mars

Lees ook: Doutzen Kroes post bijzondere naaktfoto

Echte naam: Peter Gene Hernandez
Tijdens een interview met GQ in 2013 legde de zanger uit dat hij al bijna zijn hele leven Bruno wordt genoemd. Hoewel hij als Peter Hernandez werd geboren, kreeg hij de bijnaam Bruno omdat hij als peuter op de beroemde worstelaar Bruno Sammartino leek.

2. Cardi B

Echte naam: Belcalis Almanzar
Cardi B is kort voor de drank Bacardi. “De naam van mijn zus is Hennessy”, vertelde de zangeres aan Jimmy Fallon, “dus iedereen noemde me altijd Bacardi, en ik begon mezelf ook Bacardi te noemen.”

 

3. Gigi Hadid

Echte naam: Jelena Noura Hadid
“Ik werd thuis altijd Gigi genoemd, toen ik heel jong was”, vertelde ze in 2015 aan Vogue.

4. John Legend

Echte naam: John Roger Stephens
“John Legend is een bijnaam dat sommige vrienden me begonnen te geven, en het groeide uit tot mijn artiestennaam”, legde John in een interview aan MTV News uit. 

5. Lady Gaga

Echte naam: Stefani Joanne Angelina Germanotta
Voordat ze een internationale popster werd, nam Stefani haar nu beroemde artiestennaam aan, geïnspireerd door het Queen-lied uit 1984 “Radio Ga Ga.”

6. Lana Del Rey

Echte naam:  Elizabeth Woolridge Grant
Voor Elizabeth (Lizzy) is Lana Del Rey haar alter-ego. 

7. Lorde

Echte naam: Ella Marija Lani Yelich-O’Connor
“Ik koos in feite voor Lorde omdat ik een naam wilde die heel sterk oogde. Ook vond ik mijn eigen naam niet bijzonder genoeg”, vertelde ze aan ABC News Radio.

8. Natalie Portman

Echte naam: Neta-Lee Hershlag
Natalie werd geboren in Israël en kreeg een traditionele Hebreeuwse naam, maar na het emigreren naar de Verenigde Staten in 1984 veranderde het gezin de achternaam Hershlag in Portman en Neta-Lee werd Natalie. 

9. Nicki Minaj

Echte naam: Onika Tanya Maraj
In 2012 vertelde de zangeres aan The Guardian: “Iemand heeft mijn naam ooit veranderd nadat ik mijn eerste platencontract had getekend. Ik heb er altijd een hekel aan gehad.”

10. Frank Ocean

Echte naam: Christopher Edwin Breaux
Tijdens een interview in 2011 met Complex zei hij: “Ik heb vorig jaar mijn naam op mijn verjaardag veranderd. Het was de meest krachtige shit die ik in 2010 heb gedaan.”

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: BSR

Laatste nieuws