Victoria Beckham lanceert haar eigen beautylijn

Stop de persen

Lees ook

Victoria Beckham heeft zojuist aangekondigd dat ze haar imperium uitbreidt met een eigen beautylijn. Wij zijn heel benieuwd, maar waarschijnlijk gebruikt V het beste van het beste. 

Samenwerking

Lees ook: Waarom celebs massaal augurkensap drinken

Het is niet de eerste keer dat posh spice met een beauty lancering komt. In 2016 sloeg ze namelijk de handen in een met giga merk Estée Lauder. Ze produceerde toen een collectie bestaande uit 14 limited edition producten, uiteraard gebaseerd op haar eigen VB’s signature stijl.

Haar eyeliner én warm getinte bronzer met matte finish waren direct uitverkocht. Hierdoor werd Victoria gezien als een power player in de beauty wereld en Estée Lauder werd gevraagd of ze nog een samenwerking met haar wilde aangaan. 

Eigen lijn

Sindsdien hebben we niet heel veel meer gehoord van deze powervrouw. Eerder dit jaar onthulde ze haar eigen YouTube-kanaal waarin ze tutorials geeft: “Ik ga vrouwen vragen om me te vertellen welke producten ze willen dat ik voor hen ontwikkel in de beauty- en wellness industrie. Het is belangrijk voor mij om te weten wat ze willen”, vertelde ze aan WWD.

Victoria gaf aan dat ze nu met een eigen huidverzorging, make-up, geur- en wellness producten komt. Daarnaast onthulde de moeder van vier nog meer van haar plannen via haar eigen Youtube-kanaal. “Het wordt alles van mode tot schoonheid. Camera’s zullen me volgen terwijl ik onderweg ben, er zal styling zijn, maar ook wat humor, want het is belangrijk om er ook plezier van te hebben”, aldus Victoria. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Bron: Marie Claire Australia | Beeld: Instagram, BSR 

Laatste nieuws

Zie ook