Kate Middleton droeg deze eyecatcher voor de tweede keer

Een prachtig diamanten sierraad

Gisteravond vond het 100 Women in Finance event plaats in het Victoria & Albert Museum. Hertogin Kate Middleton (37) maakte een glamoureuze verschijning én had voor de tweede keer oorbellen in die ze ook droeg tijdens de bruiloft van haar zus Pippa Middleton

Statement

Lees ook: George Clooney uit zijn zorgen over Meghan Markle 

De hertogin houdt ervan om kleine sentimentele statements te maken met haar sieraden keuzes. Zo droeg ze eerder tijdens de BAFTA’s (British Academy of Film and Television Arts) de Diamond and South Sea Pearl oorbellen van prinses Diana. Dit was een zeer geliefd paar van de Princess of Wales. 

Gisteren verscheen de royal in een roze Gucci jurk tijdens het event in het Victoria & Albert Museum. Ook hier maakte ze weer een kleine statement. Ze droeg namelijk de diamanten oorbellen in druppelvorm die ze ook in had tijdens de bruiloft van haar zus. 

Favoriet 

Volgens meerdere bronnen zijn de oorbellen ontworpen door Kiki McDonough. Volgens HELLO! is de modeontwerpster een van Kate’s favorieten. “Ze houdt vooral van de Cushion Drops oorbellen van het merk. Deze heeft ze in het groen, lichtroze en geelgoud”, aldus het blad. 

Benieuwd naar de oorbellen? Bekijk het beeld hierboven. 

Bron: Marie Claire USA | Beeld: BSR 

 

 

Laatste nieuws