Trend alert: dit handige fashion item maakt een comeback

Wedden dat je dit item nog in de kast hebt liggen?

Lees ook

Volgens de laatste modetrends gaan alle fashion addicts de overall weer uit de kast trekken. Dit fashion item is komend seizoen namelijk weer helemaal in!

Classy en elegant

Lees ook: Deze nieuwe dierenprint gaan we vanaf nu overal zien

Op de catwalk maakt de overall dit jaar zijn comeback. Het item verscheen in allerlei kleuren, vormen, verschillende stoffen en creaties. Het moge duidelijk zijn: een hoop ontwerpers en influencers zijn groot fan van de trend.

De overall is rechtstreeks van het platteland naar de catwalk komen overwaaien, en is naast super fashionable ook nog eens enorm handig. We mean, je hoeft niet meer uren naar een leuke top voor op die ene broek te zoeken. 

Mannelijke stijl

Modeontwerpster Nikkie Plessen vertelde eerder deze week bij RTL Boulevard enthousiast over de hippe trend. “Wat we heel erg zien, is dat het hele vrouwelijk een beetje verdwijnt en iedereen graag naar dat mannelijke wil”, begint ze haar verhaal. Om de overall toch een vrouwelijke touch te geven, kun je hem volgens de mode-ontwerpster combineren met een mooi ceintuur of hoge hakken. Kortom: de overall mag dit jaar niet in je garderobe ontbreken!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: BSR, RTL Boulevard

Laatste nieuws

Zie ook