Hailey Baldwin onthult haar merkwaardige beautygeheim

We moeten haar er maar op geloven.

Lees ook

In een interview met Refinery 21 doet model Hailey Baldwin (22) een boekje open over haar skincare routine. De blondine raakt niet uitgepraat over één product en we weten niet wat we ervan moeten vinden… 

Onrustige huid

Lees ook: de awkward eerste ontmoeting van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Vorig jaar stapte Hailey met Justin Bieber in het huwelijksbootje. Aangezien de twintigers voorlopig nog geen kinderwens hebben, slikt de blondine sindsdien de anticonceptiepil. En dat heeft gevolgen voor haar egale huidje. “Ik heb nooit eerder de pil geslikt en mijn hormonen zijn nu flink van slag. Vooral mijn huid lijdt eronder”, vertelt ze. 

Als ware skincare fanaat haalt Hailey alles uit de kast om haar huid mooi en gezond te houden. Zo drinkt ze elke dag veel water en houdt ze haar gezicht goed schoon. Verder heeft ze één holy grail product, namelijk luieruitslag crème. Ja, echt waar, dat goedje wat gebruikt wordt voor babybillen. 

Luiercrème

“Ik heb gemerkt dat luiercrème een geweldig product is om roodheid en irritaties op je gezicht te verminderen”, legt ze uit. “De crème verhelpt de rode huid en bultjes, en dit geldt dus ook voor je gezicht. Ook is de crème geweldig om donkere kringen onder je ogen te verminderen.” Aangezien Hailey’s huid er altijd prachtig uitziet, moeten we haar er maar op geloven. 

Bron: Refinery 21 | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook