Bizar: deze bijzondere dingen kun je doen met Valentijnsdag

Oók leuk voor de singles.

Zoek je nog een origineel valentijnsidee? Wij hebben een V-day bucketlist voor je samengesteld die alles behalve cliché is. Maak je klaar om een slang naar je exen te vernoemen en gratis een mini-tattoo te laten zetten. 

Gratis tattoo

Lees ook: Japanse vrouwen verzetten zich tegen deze bizarre valentijnstraditie

14 februari kun je bij Hudson’s Bay een gratis tattoo laten zetten. Ja, je leest het goed. Het warenhuis werkt samen met de bekende tattoowinkel Ink District. Bij besteding van minimaal € 50 kun je een baby-tattoo laten zetten. De actie heet ‘Lets get Lovely’ en duurt van 13:00 tot 21:00 uur. Heb je zin in een impulsieve actie en wil je meer weten? Klik dan hier.

Een slang vernoemen naar je ex

Gedumpt op Valentijnsdag of bad blood met een ex? 14 februari is heus niet alleen voor stelletjes. Sterker nog: je kunt je ex nu een loer draaien door een levensechte slang naar hem te vernoemen. Hoe het werkt? Je doneert één Australische dollar (ongeveer een halve euro) aan Wild Life Conservation Fund en vertelt waarom jouw ex een slang is. Op Valentijnsdag trekken ze de winnaar en diegene krijgt een officieel certificaat met de naam van de slang en een jaarabonnement op de dierentuin. Al het ingezamelde geld gaat naar een goed doel. Klik hier om mee te doen.

Trouwen voor één dag 

In Amsterdam kun je nu voor één dag trouwen met je grote liefde. Je krijgt het complete pakket: prachtige trouwjurken, een vintage pak voor de bruidegom, bloemen, ringen en taart. En nog vóór je het bruidsboeket in de lucht hebt gegooid, zijn de scheidingspapieren alweer ondertekend. Bekijk hier de prijzen en reserveer. 

Extravagante bos bloemen

Stuur je geliefde, je moeder, je zus of gewoon jezelf een extravagante bos bloemen. Steeds meer online bloemenservices verkopen naast de normale abonnementen ook eenmalige cadeaus. Zo kun je bij Bloomon iemand verrassen met een stijlvol boeket, speciaal samengesteld voor Valentijnsdag. Nee, geen standaard bos met enkel rode rozen, maar een eigentijds ontwerp. Klik hier voor meer informatie. 

Beeld: BSR

Laatste nieuws