George Clooney uit zijn zorgen over Meghan Markle

Het zou volgens hem nog wel eens slecht af kunnen lopen.

George Clooney uit zijn zorgen over Meghan Markle

Ook George Clooney (57) neemt het nu voor de gepeste Meghan Markle op. Hij uit zijn zorgen en vergelijkt de situatie met die van Prinses Diana. 

Zorgen

Lees ook: Britse hof woedend op Meghan Markle: "Een koninklijke schande"

Tijdens een interview ter promotie van zijn nieuwe serie Catch-22, wil George Clooney het nog even over zijn goede vriendin Meghan Markle hebben. “Iedereen jaagt op Meghan Markle. Overal waar ze gaat, wordt ze achtervolgd en belasterd”, begint hij. “Ze is een vrouw die zeven maanden zwanger is, maar ze wordt achtervolgd en beledigd op dezelfde manier waarop Diana dat werd. De geschiedenis herhaalt zich en we weten allemaal hoe dat voor Diana is geëindigd..." Prinses Diana werd destijds uit de familie gezet toen ze roddels ontkrachtte in de media, en daarmee het koninklijke protocol negeerde. 

Peetvader George

Toen Clooney tijdens het interview werd gevraagd of hij eventueel peetvader wilde worden van Markles toekomstige baby, schudde hij beslist zijn hoofd. "Oh ja, ik ga peter worden van de royals! Nee, natuurlijk niet! Ik ben vader van een tweeling, ik heb genoeg shit aan mijn handen, letterlijk."

Beeld: BSR