Daten op basis van je koelkastinhoud? Het kan met deze app

Het lijkt veel effectiever dan andere datingssites.

Lees ook

Je wederhelft vinden door elkaars koelkastinhoud te bekijken? Samsung maakt het mogelijk met de dating-app Refrigerdating.

Hoe werkt het

Lees ook: Gwyneth Paltrow nam ex mee tijdens huwelijksreis

De gratis app werkt met de Samsung Family Hub koelkast. Die heeft een camera, zodat je via je telefoon kunt zien of je nog genoeg wijn op voorraad hebt. Met de dating-app maak je een foto van de binnenkant van je koelkast om deze vervolgens te delen. Je kunt de inhoud van andermans koelkasten bekijken en naar rechts of links swipen op basis van of de inhoud je aanspreekt. Maar, je kunt de app ook gewoon zonder de Family Hub koelkast gebruiken door handmatig een foto te maken.

Minder oppervlakkig

Of je nu beschimmelde restjes eten hebt staan of een verleidelijke verzameling wijn, de inhoud van je koelkast zegt veel over wie je bent. Samsung wil zo de oppervlakkigheid van gefilterde foto’s op social media en datingsites tegengaan, en hoopt dat mensen elkaar nu kunnen ontmoeten onder eerlijkere en transparantere omstandigheden.

Refrigerdating

Een beschimmelde kaas, een toren van je guilty pleasure frisdrank, vershoudbakjes met etensresten: Refrigerdating gunt je een blik op de lifestyle van mensen. Hoewel de app in feite is bedoeld als een leuke promotie voor de Family Hub, is het misschien zo gek nog niet om je te verdiepen in de eetgewoontes van een potentiële partner. Neem zelf maar eens een kijkje als je zoektocht naar liefde tot nu toe nog maar weinig resultaten heeft opgeleverd.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook