Onthuld: emotionele brief van Meghan Markle aan haar vader

"Dit is niet het meisje dat ik ken."

Lees ook

Een emotionele brief die Meghan Markle aan haar vader geschreven heeft, waarin ze vertelt dat hij haar hart in duizend stukjes gebroken heeft, is uitgelekt. 

Vervreemde vader 

Lees ook: Meghan Markle krijgt keiharde schop van baby

Thomas Markle, de vader van de hertogin van Sussex, heeft de brief die hij van zijn dochter gekregen heeft uitgelekt. Hij vertelt aan nieuwssite The Mail on Sunday dat de handgeschreven brief van vijf kantjes vol een dolk in zijn hart is. “Dit is niet het meisje dat ik ken. Het is niet de manier waarop ze praat. Deze brief is koud. Ze ondertekende de brief met ‘Meg’. Hoe de brief eindigt voelt als een afscheid voor mij”, vertelt hij.

Verdriet

“Papa, het is met een zwaar hart dat ik dit schrijf, niet begrijpend waarom je ervoor gekozen hebt om dit pad te bewandelen. Jouw acties hebben mijn hart in een miljoen stukken gebroken – niet omdat je zulke onnodige en onrechtvaardigde pijn hebt veroorzaakt, maar door de keuze te maken om niet de waarheid te vertellen, je bent de marionet hierin. Iets wat ik nooit zal begrijpen”, schrijft de hertogin. 

Ook schrijft Meghan dat, in tegenstelling tot haar vader, hij nooit meer contact met haar heeft opgenomen. “Ik moest er via een tablet achterkomen dat je een hartaanval hebt gehad, dit was verschrikkelijk. Ik heb je gebeld en gesmeekt om hulp te accepteren. In plaats van je telefoon op te nemen, besloot je om met de pers en kranten te praten, in plaats van met mij.”

Daarnaast geeft de hertogin aan dat haar vader haar sinds de bruiloft niet meer heeft gebeld. Thomas beweerde dat hij zijn dochter in geen mogelijkheid kon bereiken. Meghan geeft in haar brief aan dat ze dit vreemd vindt, aangezien haar telefoonnummer hetzelfde gebleven is. 

Stoppen

Dat de hertogin veel verdriet heeft van de acties van haar vader is duidelijk. “Als je echt van mij houdt, zoals de pers beweert, stop dan alsjeblieft. Ik smeek je om te stoppen met liegen, stop met het creëren van zoveel pijn en stop met het exploiteren van mijn relatie met mijn man”, aldus de emotionele Meghan. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook