Ariana Grande woest op Grammy producer

Ze ontkracht met een boze tweet al de 'leugens'.

Lees ook

Ariana Grande (25) haalt op social media uit naar Grammy-producer Ken Ehrlich. Hij zou leugens over haar de wereld in hebben geholpen.

Afwezig tijdens Grammy’s

Lees ook: Ariana Grande in de problemen door plagiaat

Ze is genomineerd voor twee prijzen, maar Ariana Grande heeft laten weten toch niet aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Grammy Awards op 10 februari. Volgens verschillende media zou ze een meningsverschil hebben met producer Ken Ehrlich. Het nummer dat Ariana tijdens de avond wilde zingen, haar nieuwste hit 7 Rings, zou niet zijn goedgekeurd.

Statement 

Producer Ehrlich brengt een statement naar buiten om te situatie op te helderen. Hij zegt dat Ariana het nummer best had mogen zingen, maar dat de popster te weinig tijd had om een show in elkaar te zetten. “We zaten op het punt waarop het leek te gaan lukken, maar Ariana had het gevoel dat het te laat was om het voor elkaar te krijgen,” aldus Ehrlich. “Ze is een geweldige artieste. En ik had het geweldig gevonden om haar in de show te hebben.” 

Woeste Ariana

Ehrlich’s uitspraak schoot bij Grande in het verkeerde keelgat. “Ik heb mijn mond gehouden, maar nu lieg je over me,” schrijft ze op Twitter. “Je weet dondersgoed dat ik binnen een dag een optreden produceer. Toen jij mijn creativiteit en zelfexpressie inperkte, besloot ik niet te komen. Ik hoop dat de show precies zo wordt als dat jij wilt.”

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook