Meghans vriendinnen spreken zich uit over zware pesterijen

Ze maken zich grote zorgen over Meghan.

Eerder schreven we al over de heftige haat waar hertogin Meghan Markle dagelijks mee moet dealen. Volgens het royal protocol mag ze zich niet bemoeien met de roddels en reacties. Maar haar vijf beste vriendinnen nemen het op voor de zwangere duchess.

Beste vriendinnen

Lees ook: ex-gehuwden Brad Pitt en Angelina Jolie gaan weer met elkaar in zee

Volgens Markles beste vriendinnen worden er hartverscheurende leugens over de hertogin verteld en wordt ze op een gruwelijke manier gepest. In een exclusief interview met  People vertellen ze dat ze zich grote zorgen maken. De vijf vriendinnen willen hun naam liever niet bekendmaken, maar voormalige co-star en beste vriendin (dat moet wel Suits-actrice Abigail Spencer zijn) vertelt: “We maken ons zorgen om het effect van zoveel haat op Meghan en de baby. Niemand verdient het om een emotioneel trauma op te lopen, laat staan iemand die zwanger is.”

Meghans vader

Naast de trollen op social media, verspreidt ook Meghans vader Thomas Markle roddels over zijn dochter. Haar vriendinnen hebben hier ook het een en ander over te zeggen. “Hij heeft Meghans telefoonnummer, dus hij kan haar gewoon bereiken, maar hij heeft haar nooit gebeld of een berichtje gestuurd. Meghan heeft haar vader altijd met respect behandeld en gehoorzaamd en ik denk dat ze zich enorm gekwetst voelt.”

Volgens Meghans vriendinnen wilde vader Markle niet naar Londen komen voor de bruiloft van zijn dochter. “Meghan en Harry hebben er alles aan gedaan om hem over te halen, maar hij weigerde te komen. Na de bruiloft hoorde Meghan dat haar vader een hartaanval had gehad. Ze schreef hem een brief waarin stond: ‘pap, mijn hart is gebroken. Ik hou van je. Ik heb maar één vader. Stop alsjeblieft met verhalen over me verspreiden in de media, zodat we onze relatie kunnen redden.’”

Volgens de vriendinnen schreef Markles vader zijn dochter een lange brief terug. Hierin vroeg hij haar om samen wat foto’s te maken, maar dat was juist wat Meghan níet wilde. “Ze wilde niet via media communiceren met haar vader, en hij dan vraagt hij haar om dit te doen.”

De echte Meghan

Er worden de lelijkste dingen over Markle verteld, maar haar vriendinnen zien haar als een zorgzaam, liefdevol persoon. “De liefde voor haar huisdieren, hoeveel ze van haar vrienden houdt en hoe zorgzaam ze is voor iedereen, dat is allemaal onveranderd gebleven.”

Laatste nieuws