ex-gehuwden Brad Pitt en Angelina Jolie gaan weer met elkaar in zee

En heel het internet is in de war.

Een aantal jaar geleden liep het huwelijk van Hollywoodkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie op de klippen. Ze vroegen een echtscheiding aan en wat kunnen we zeggen… it was a mess. 

Ruzies

Lees ook: Angelina Jolie niet blij met partnerkeuze Brad Pitt

Het stel had fikse onenigheid over de voogdij van hun zes kinderen, die Angelina volledig opeiste. Na veel rechtszaken, ruzies en controverse lijkt Angelina nu voor de kinderen te zorgen. Maar, dit bracht geen einde aan hun feud. Brad Pitt zou naar verluidt nu een relatie hebben Charlize Theron, Angelina’s rivaal. Dit zou kwaad bloed bij haar hebben gezet. Je snapt dat heel het internet in de war was toen Brad en Angelina deze week aankondigden weer met elkaar in zee te gaan.

Wijnbedrijf

Tijdens hun 10-jarige relatie hadden Brad en Angelina samen een wijnbedrijf. Ze maakten rosé in hun Franse Chateau Miraval-wijngaard. Toen het powerkoppel hun scheiding aankondigde, betekende dat het einde van het wijnmerk. Althans, dat dachten we.

Samenwerking

Vorige week liet het ex-koppel weten dat ze samen een nieuwe rosé-wijn lanceren. Wie had verwacht dat ze na hun wrede voogdijgevecht gezellig samen wijn zouden maken? Er luidt één vraag op social media: “Wat betekend dit?!” 

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BSR

Laatste nieuws