Tyra Banks opent modellen pretpark

Modelland zal eind 2019 open moeten gaan.

Lees ook

Tyra Banks slaat een nieuwe weg in en gaat haar eigen ‘pretpark’ lanceren. Het voormalige Victoria’s Secret-model en presentatrice van het programma America’s Next Top Model heeft aangekondigd Modelland te openen, een gigantisch themapark in Santa Monica.

Modelland

Lees ook: Kendall Jenner poseert poedelnaakt voor tijdschrift

Het park zou ‘modellenwerk naar de massa moeten brengen’, meldt The Huffington Post. Modelland moet eind 2019 opengaan en zal daarna gedurende het hele jaar geopend zijn. De plannen bestaan al tien jaar en de verwezenlijking van het park wordt door insiders als de kroon op Tyra’s werk gezien. “Modelland zal een plek zijn waar de modellenwereld wordt verenigd met fantasie, entertainment, technologie, retail, eten, drinken… Kortom, de plek waar je wilt zijn”, aldus Banks.

Diversiteit

“Ik heb America’s Next Top Model gecreëerd om de definitie van schoonheid te verbreden, gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Ik heb zo vaak ‘nee’ te horen gekregen, omdat ik te curvy was of omdat ik zwart was. Mijn empathie voor vrouwen is hierdoor alleen maar toegenomen. Met modelland zet ik in één keer tien stappen vooruit, door mensen de mogelijkheid te bieden deel uit te maken van deze wereld”, aldus Tyra.

Bron: Panorama | Beeld: BSR

 

Laatste nieuws

Zie ook