Deze rare beautytools werken dus écht

Dit zijn life changers.

Lees ook

De beautywereld heeft afgelopen jaar niet stil gezeten, maar welke high-tech beautytools werken nou echt? Van blauw licht tegen acne tot een gouden masker voor een mooie huid. 

Beste tools

Lees ook: Dit make-upmerk blijkt beste ter wereld

Soms is het moeilijk om door de beautybomen het bos te zien. Maar de goede gadgets kunnen je beautyroutine echt een stuk makkelijker en effectiever maken. Daarom hebben we de beste tools, die jouw huid drastisch zullen verbeteren, voor je op een rijtje gezet.

Acne lichtbehandeling – € 23,45

 

Dit is het soort gadget waar we allemaal op hebben gewacht. Acne en puistjes blijven vervelend, maar een egale huid schijnt vaak veel moeite en verzorging te vergen. Toch is er nu een snufje dat puistjes wél bijna meteen doet verdwijnen: dit apparaatje van Neutrogena. Het blauwe licht elimineert de bacteriën die puistjes veroorzaken, terwijl het rode licht ontstekingen minimaliseert. Je bestelt deze life saver hier. 

Facial Roller – € 35

Dit apparaatje is misschien niet zo high-tech als de rest, maar het doet wonderen. De Jade roller ging viral in 2018, en dat had een goede reden. Bewaar ‘m in de koelkast en rol de tool over je gezicht en onder je ogen om de huid te laten slinken en strakker te maken. Het is ook nog eens een aangename gezichtsmassage. Bestel de Jade Roller hier.

Gouden gezichtsbehandeling – €595

Je moet er wat geld voor neerleggen, maar dit lichttherapiemasker is een alles-in-een gezichtsbehandeling die je huid een complete metamorfose geeft. Onder het gouden masker zitten vijf verschillende lichten. Ook heeft dit apparaat rode en blauwe lampen die afrekenen met bacteriën en ontstekingen verminderen. Verder heeft dit masker een groen licht: dat  vermindert pigmentatie, egaliseert de huidtoon en maakt de huidteint stralender. Het gele licht vermindert roodheid en het witte licht helpt de huid om te herstellen en gevoeligheid te verminderen. Bestel dit pareltje hier

Microneedling-tool – € 270

Al eerder schreven we over het wonderlijke effect van microneedling en het feit dat het rimpels nog beter aanpakt dat botox of fillers. De kleine naalden prikken minuscule gaatjes in de huid en hierdoor maakt je lichaam extra collageen aan. Rimpels worden zo van binnenuit opgevuld en je serums en crèmes dringen veel dieper de huid in. Bestel dit item hier

De-stress tool – €40

 

Dit handigheidje is gemaakt van puur jadekristal en is bedoeld om over de rondingen van je gezicht te strijken. Dit verhoogt de bloedcirculatie, verwijdert dode huidcellen en vermindert wallen. Op de FaceGym-website zijn demonstratievideo’s, zodat je kunt zien welke bewegingen je precies moet maken. Koop hier dit hulpmiddel.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BSR

 

 

Laatste nieuws

Zie ook