Bradley Cooper is ‘doodsbang’ om te zingen bij de Oscars

hij zegt erg nerveus te zijn.

Lees ook

Bradley Cooper lijkt last te hebben van plankenkoorts wanneer hij optreedt met Lady Gaga. De A Star Is Born-acteur biecht op bloednerveus te zijn voor hun aankomende duet tijdens de Oscars op 24 februari.

Plankenkoorts

Lees ook: De nieuwe films en series op Netflix in februari

Hoewel het zingen met Lady Gaga op de set soepeltjes verliep, lijkt Cooper toch wat nerveus te zijn voor zijn real life optredens met het popicoon. Hij leerde speciaal zingen voor zijn rol als muzikant Jackson Maine in A Star Is Born, de prijswinnende film die hij zelf heeft geregisseerd. En daarom vindt Cooper het wel eens moeilijk om te tippen aan Gaga’s gouden keeltje. “Ik bid altijd dat ik haar show niet zal verpesten. Zij zingt gewoon twee uur achter elkaar feilloos en prachtig, terwijl ik alleen maar denk: laat me alsjeblieft niet vals zingen”, aldus de acteur.  “Ik moet wel een doodswens hebben, denk ik soms.”

Shallow

Cooper zal tijdens de Oscar-show het nummer Shallow zingen met Lady Gaga. In de film valt zijn personage, de wereldberoemde Jackson, voor de onbekende zangeres Ally (Lady Gaga). Het nummer is in de film meerdere keren te horen en is geschreven door Gaga zelf. Shallow won al een Critics’ Choice Award en een Golden Globe en is nu genomineerd voor een Oscar. 

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook