Ariana grande’s nieuwe tattoo heeft een gênante spelfout

Door een paar letters per ongeluk weg te laten, staat er 'barbecue'.

Ter promotie van haar nieuwe nummer 7 Rings, heeft zangeres Ariana Grande in het Japans de titel van het nummer op haar handpalm getatoeëerd. Tenminste, dat was de bedoeling. Ariana heeft een paar tekens weggelaten waardoor er in plaats van 7 Rings, shichirin staat. Een shichirin is een mini-barbecue.

Kritiek 

Lees ook: Fans ongerust om broodmagere Céline Dion

De 25-jarige superster heeft heel wat kritiek over zich heen gekregen, ze wordt voornamelijk beschuldigd van culturele toe-eigening. Haar Instagrampost waarop ze haar nieuwste aanwinst deelde is dan ook gauw verwijderd. Haar tatoeëerder heeft de foto nog wel op zijn Instagram staan.

Ariana’s reactie

Ariana reageert laconiek op de ophef. “Ik ben ook fan van kleine barbecues”, zegt ze op Twitter. Daarna komt ze nog met een uitleg voor de spelfout: het blijkt dat ze bewust een paar tekens heeft weggelaten omdat het zetten van de tatoeage te veel pijn deed. “Ik had niet nog een paar tekens kunnen volhouden. Maar de plek waarop het gezet is vervelt heel erg, dus het blijft niet lang zitten. Als ik het te erg ga missen zal ik de volgende keer door de hele tatoeage lijden.”

Bron: Panorama | Beeld: BSR

Laatste nieuws