Dit make-upmerk blijkt beste ter wereld

En het is ook nog eens een drugstore merk.

Lees ook

Consumentenwebsite Sitejabber onderzocht welk beautymerk het populairst is onder vrouwen over de hele wereld. Eén merk kwam als beste uit de test en dat is, jawel, het spotgoedkope drugstoremerk NYX Professional Makeup

Het onderzoek

Lees ook: Dit is waarom Kim Kardashian met make-up op slaapt

De consumentenwebsite maakte gebruik van de gegevens van Reddit, een nieuwswebsite waar mensen zelf artikelen en reviews op kunnen plaatsen. Meer dan 11.000 vrouwen vertelden hierop wat hun holy grail beautymerk was en zo kon het topmerk bepaald worden. NYX is de overduidelijke winnaar: het werd door 42 procent van de Reddit-gebruikers geloofd en geprezen.

Meest geliefde merk

“NYX wordt beschouwd als een van de meest betaalbare en ondergewaardeerde merken in de beautyindustrie. NYX is inclusief en je vindt er alles wat je nodig hebt, van foundation tot blush,” concludeert Sitejabbers. “Volgens beautygoeroes is de NYX-winkel een geweldige plek om nieuwe make-up te ontdekken.”

Op nummer twee eindigt beautymerk Maybelline, met 37 procent van de stemmen. Tarte Cosmetics eindigt op nummer drie met 27 procent.

Bron: Daily Mail | Beeld: iStock  

Laatste nieuws

Zie ook