Waarom Meghan Markle afziet van haar babyshower

Pijnlijk...

Nog een paar maanden en dan is het zover: Meghan Markle bevalt van haar eerste kindje met prins Harry. Het wordt dus hoogtijd voor een babyshower. Meghan liet niets aan het toeval over en verstuurde zelf de uitnodigingen voor het partijtje. Toch blies ze alles op het laatste moment af, en wel om deze verdrietige reden.

Protocol

Lees ook: Meghan Markle onthult uitgerekende datum en vertelt over geslacht

Toen Meghan met prins Harry in het huwelijksbootje stapte, moest ze afscheid nemen van haar Hollywood-leventje. Ze heeft zich nu aan een strikt protocol te houden, en dat protocol schrijft voor dat ze geen babyshower mag houden. Dit vinden royals namelijk maar een ordinair ‘gift grabbing’-gebeuren. Ze lapte de koninklijke regels aan haar laars en stuurde haar A-list Hollywood-vrienden een uitnodiging. 

Karige gastenlijst

Jammer genoeg heeft de hertogin het feestje af moeten blazen. En niet eens vanwege dat strenge protocol. De meerderheid van de genodigde celebrities zou de uitnodiging afgewezen hebben. Door het karige aantal RSVP’s zou ze er toch maar van hebben afgezien. Pijnlijk.. 

Excuus

En wat doe je dan? Toegeven dat niemand wil komen? Mooi niet! Meghan besloot voor de koninklijke oplossing te gaan door iedereen te vertellen dat een babyshower niet is toegestaan. Toch een tikkeltje minder awkward!

Bron: Grazia, Elle | Beeld: BSR

Laatste nieuws