Zien: make-uploze selfie van Kesha gaat viral

Een prachtig kiekje en inspirerende tekst.

Lees ook

We bevinden ons onderhand al een tijdje in 2019, toch is het nog niet te laat om goede voornemens te maken voor jezelf. Zo bewijst Kesha op twitter, doormiddel van een prachtig kiekje en een inspirerende tekst. 

Sproeten

Lees ook: Deze 9 celebs werden op heterdaad betrapt op shoplifting

De zangeres laat een heel andere kant van haar zien. We zagen haar voorheen altijd met een laag foundation op, maar nu besluit ze haar sproeten met trots te laten zien. “Mijn goede voornemen voor dit jaar is om van mezelf te houden. Gewoon zoals ik ben, fucked up en imperfect en al het andere. En om mijn sproeten te laten zien,” schrijft ze op Twitter. 

Inspirerend 

Fans kunnen maar niet begrijpen waarom de ster haar natuurlijke huid al die tijd heeft verborgen. Kesha’s Twitteraccount stroomt vol met lieve berichten en complimenten van haar fans en in no time gaat de foto viral. Zo inspireert de 31-jarige popzangeres haar fans niet alleen om mee te doen aan het voornemen, maar ook om hun verhaal te delen. “Ik heb even veel sproeten als jij, en vroeger schaamde me ik er altijd voor. Het zou zo veel beter voor ons zijn geweest als meer idolen ‘naturel’ zouden zijn. Dan zouden zo veel ‘imperfecties’ ons perfect hebben laten voelen,” aldus een fan. 

Bron: Glamour | Beeld: BSR, Twitter

 

 

Laatste nieuws

Zie ook