Gespot: Meghan Markle in een H&M jurk

De duchess lijkt meer op ons dan we zouden denken: ze shopt namelijk ook gewoon bij de H&M.

Lees ook

Je zou denken dat de kledingkast van Meghan gevuld is met luxe labels als Chanel, Stella McCartney en Armani. Toch is de kledingcollectie van de hertogin ook heel relatable, er hangen namelijk ook een aantal spotgoedkope H&M-jurken in haar collectie. 

H&M jurk

Lees ook: Meghan Markle heeft wéér een teamlid minder

Vandaag zagen we de hertogin in een gebreide jurk van H&M. Ze doeg het modieuze item naar een bezoek aan dierenbeschermingsorganisatie Mayhew, waar ze sinds kort beschermheilige van is. Ze combineerde de beige jurk met een bijpassende jas van Armani en een tas van Stella McCartney. Een geheel beige outfit is overigens een van de grootste trends van komend seizoen.

Complimenten

In de jurk was Meghan haar flinke babybuik goed te zien. De telefoon bij H&M stond roodgloeiend: iedereen wilde de betreffende jurk hebben. Tijdens haar bezoek aan Mayhew kreeg ze ook een aantal complimenten, één daarvan was wel heel bijzonder. Zo zei één van de medewerkers: “Wat een mooie dame ben jij. God bless you. Je bent een dikke vrouw,” doelend op haar zwangerschapsbuik. Gelukkig kon Meghan er om lachen.

 

Bron: Who What Wear | Beeld: BSR, H&M

Laatste nieuws

Zie ook