Fans zijn kwaad op Modern Family’s Sarah Hyland en we begrijpen waarom

Oei...

Lees ook

Deze tweet van actrice Sarah Hyland is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Fans zijn kwaad

Waarschuwing: spoiler alert!

Lees ook: Modern Family-actrice Sarah Hyland klapt uit de school over sexueel misbruik

Sarah Hyland, ook wel bekend als Haley in Modern Family, ligt onder vuur omdat ze een enorme spoiler over de show twitterde. Aan het einde van het laatste seizoen, maakt Haley bekend zwanger van haar eerste kindje met haar vriend Dylan. Maar, People Magazine speculeerde dat ze twee baby’s zou krijgen in plaats van één.

Haley, die op dat moment een echo heeft, wendt zich tot Dylan en zegt: “Dat is onmogelijk, het is een vergissing. Ik kan geen tweeling krijgen, dat zijn twee keer zoveel baby’s dan ik verwachtte. Dat gaat toch nooit passen in ons huis?”

Haleys moeder Claire Dunphy (Julie Bowen) steunt haar en zegt vervolgens: “Je bent niet alleen. Je zult zien dat moeder zijn er ingewikkeld is. Gelukkig krijg je een moederinstinct, zeker wanneer je ondeugende kinderen hebt. Als het je even te veel wordt, zal ik er voor je zijn. “

Boze fans

Fans geloofden het echter pas toen Sarah Hyland de spoiler bevestigde op Twitter. En dit konden ze niet bepaald waarderen. Toen een volger verontwaardigd vroeg waarom ze dit detail had verklapt, reageerde ze “Omdat het moest, sorry!”

Bron: Girlfriend | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook