Willem Holleeder niet onder de indruk van Judas: ‘Ik ben in slaap gevallen’

Holleeder is niet te spreken over de nieuwe serie over zijn zus, Astrid.

Lees ook

In de rechtszaak tegen de 60-jarige Willem Holleeder trad gisteren Peter R. de Vries aan als getuige. Holleeder kon het niet laten nog even een woordje te doen over de nieuwe serie Judas, over het leven van zijn zus Astrid Holleeder die hem verraadt aan justitie. 

Leugens

Lees ook: Wendy van Dijk doet boekje open over haar huwelijksproblemen

Vanuit zijn cel kijkt hij naar de populaire serie. Zijn commentaar: “Ik ben halverwege in slaap gevallen. Het is een leugen, Astrid doet zich anders voor. Het gaat allemaal over hoe geweldig Astrid is. Zij maakt een heel verhaal, hoe geweldig en slim ze is, maar het is gewoon niet waar.”

Familie

Holleeder haalt niet alleen uit naar zijn zus, maar ook naar de rest van zijn familie. “Niemand in mijn familie heeft na de ontvoering van Heineken nog armoe gehad. Nu doen ze allemaal net alsof het verschrikkelijk was, maar ze hebben allemaal meegeprofiteerd.”

Getuige

Judas is niet het enige programma dat Willem volgt. Hij vertelt dat hij om half zes ’s ochtends opstaat en om half elf weer naar bed gaat. Tenzij getuige Peter R. de Vries op tv komt, dan gaat hij wat later slapen: “Als Peter op tv is bij Jinek bijvoorbeeld.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook