Wendy van Dijk reageert op gerucht nieuwe liefde

Albert Verlinde vertelt dat Wendy al een nieuwe vlam heeft.

Lees ook

De huwelijkscrisis van Wendy van Dijk en Erland Galjaard is hét gesprek van de dag. In het programma 6 Inside vertelt Albert Verlinde nu dat de crisis wel eens zou kunnen zijn ontstaan omdat de presentatrice een nieuwe liefde zou hebben gevonden.

Nieuwe vlam

Lees ook: Zo denkt het royal personeel écht over Meghan Markle

Verlinde vertelt dat Wendy al een nieuwe vlam heeft, namelijk Robbert Boekema. Ze zijn zakenpartners en promoten samen de DISQ. Hoewel Boekema hier eerst geen uitspraak over wilde doen, ontkracht hij de roddel later toch: “Nog voor ik met Wendy zakelijk in zee ging zei Erland al: ‘besef je dat er mensen zijn die er iets over kunnen gaan denken’.”

Reactie

Shownieuws ging gisteren nog even wat dieper in op het gerucht. “We hebben het daar van de week over gehad, toen zeiden ze dat het niet waar was. Het speelt niet, het is niet zo. Het is gewoon een van de geruchten die de ronde doet. We wisten natuurlijk allemaal dat dit al ging gebeuren. De inboedel werd ook al verdeeld hier en daar, maar zover is het nog niet. Dat noemt hij (Erland Galjaard) nog heel erg voorbarig. Ook vandaag zeggen ze nog steeds dat ze in gesprek zijn om er samen proberen uit te komen en daar zijn ze ook druk mee bezig.” 

Bron: Grazia, Beau Monde | Beeld: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook