Zo denkt het royal personeel écht over Meghan Markle

Stafleden zouden uit de school zijn geklapt over haar 'divagedrag'. Maar, niets blijkt minder waar.

Er doen al een tijdje geruchten de ronde over Meghan Markle’s onuitstaanbare gedrag naar haar werknemers toe. Stafleden zouden uit de school zijn geklapt over haar ‘divagedrag‘. Maar, niets blijkt minder waar, want volgens een royal insider zou het personeel juist gek zijn op Meg. 

Geruchten

Lees ook: Meghan Markle weer te zien in Suits?

Volgens het gerucht zouden vorig jaar drie van Meghan’s stafleden zijn opgestapt door haar te hoge eisen. Zo zou de hertogin hen non stop lastigvallen met mailtjes over haar ideeën, soms zelfs om vijf uur ’s ochtends. Werknemers zouden Meghan daarom de bijnaam ‘Duchess Difficult’ hebben gegeven. 

Royal insider

Een royal insider maakt nu een einde aan de roddels. Volgens de bron is iedereen dol op Meghan, en kunnen ze haar enthousiasme juist waarderen. De insider vertelt dat Meghan haar uiterste best doet om haar taken als hertogin zo goed mogelijk uit te voeren en dat ze haar werk erg serieus neemt. Al gaat dit haar niet altijd even goed af. “Meghan heeft zoveel aan haar hoofd op het moment. Ze is zwanger en moet tegelijkertijd dealen met alle roddels over haar in de media. Ze vindt het ongelooflijk stressvol.”

Bron: Daily Mail, Elle | Beeld: ANP

Laatste nieuws