7 redenen waarom jij de nieuwe Marie Claire niet wilt missen

De kersverse Marie Claire ligt weer in de winkel.

Happy Thursday! De fonkelnieuwe Marie Claire ligt weer in de winkel en deze wil je echt niet missen. De prachtige Jennifer Lawrence siert deze maand de cover en vertelt over powervrouwen, politiek en parfum. En je krijgt een hebberigmakende preview van de fashiontrends voor komend voorjaar. Als je nog niet overtuigd bent, zijn hier nóg 7 redenen waarom jij ‘m wil hebben. 

Deze maand: 

– Gelukkig nieuw haar! Hét 4-weken-fitplan voor je haar – zodat je de rest van het jaar weer kunt verven en stylen wat je wilt.

– Twee stellen die zweren bij regelmatig bezoek aan de relatietherapeut. We gaan tenslotte ook voor controle naar de tandarts en uit voorzorg naar de oogarts, dus waarom niet investeren in relatie-onderhoud?

– De kracht van empathie: een fantastische eigenschap die de wereld mooier maakt. Maar wat als je zo ver doorslaat in je medeleven dat je jezelf voorbijloopt?

– Veel beter dan goede voornemens: tips voor meer werkplezier, mooie spulletjes op kantoor én een fantastische nieuwe garderobe. 

– Waanzinnig wijze lessen van Emma Stone, nu te zien in het bejubelde filmdrama The Favourite en in Netflix-hit Maniac. Stone (30) ademt Hollywood, maar is altijd down to earth gebleven. Daar kunnen wij nuchtere Hollanders wel wat mee.

– In vertrouwen: “Die ene pil werd me bijna fataal.” Bijdrijfsjuris Alessandra nam xtc op een feest, en toen ging het licht uit. Uren later werd ze wakker op de EHBO. Nu vertelt ze haar heftige verhaal. 

– Niet voor de poes! We tekenen zó een piemel, maar hoe een clitoris eruitziet weten we amper. Volgens de schrijvers van Het Clitorisboek is dit het grootste raadsel van het vrouwelijk lichaam. Hoogste tijd om de feiten van de fabels te scheiden. 

Laatste nieuws