StukTV-Giel wordt ‘schijtziek’ van bikinifoto’s Anna Nooshin

''Anna is een beetje te dun, ga alsjeblieft een beetje eten. Een beetje vlees op de botjes.''

Lees ook

Tijdens Giels 538-rubriek roept hij alle luisteraars op om Anna Nooshin te ontvolgen op Instagram. Volgens hem plaatst Anna te veel bikinifoto’s. “Ik word er schijtziek van,” aldus Giel. 

Bikinifoto’s

Lees ook: Opnieuw ophef over naaktfoto Katja Schuurman

Op Anna’s Instagram-feed zijn inderdaad veel bikinifoto’s te vinden. De 32-jarige presentatrice geniet momenteel van een vakantie in Kaapstad. Maar, bij Giel schieten de kiekjes in het verkeerde keelgat. Hij wil graag dat ze wat kleren aantrekt en vindt haar overigens ook te mager. ”Anna is een beetje te dun, ga alsjeblieft een beetje eten. Een beetje vlees op de botjes.” 

Hoewel de meeste luisteraars verontwaardigd waren, reageerde Anna koeltjes op de grove uitspraken. “Ahh lieve Giel ik wist niet dat je het er zo zwaar mee had al die foto’s. Nu is de grote vraag: Wie heeft een coltrui te leen? Aangezien ik alleen maar bikini’s heb en doorgaans niks draag. Giel mag ik er eentje van jou lenen dan? Wil je wel gelukkig houden natuurlijk in dit leven.”

Excuses

De uitspraken gingen Giel echter niet in de koude kleren zitten. Hij bood zijn excuses aan Anna aan via zijn instagram-story. “Ik ben denk ik jaloers dat iedereen in januari op vakantie is en ik in de kou zit.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook