Wendy van Dijk doet boekje open over haar huwelijksproblemen

De twee slapen niet meer samen en geven toe dat hun relatie niet zo lekker gaat.

Lees ook

Het huwelijk van Wendy van Dijk en haar echtgenoot Erland Galjaar bevindt zich in zwaar weer. Het koppel doet een boekje open over hun relatieproblemen in de Telegraaf. 

Gescheiden slaapplekken

Lees ook: Eva Jinek is terug op tv, maar kijkers zijn er niet over te spreken

Het stel vertelt dat het niet helemaal lekker gaat tussen hen, en dat ze regelmatig gescheiden slapen. “Ondanks dat we verder niet op geruchten en roddels in zullen gaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral ook onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen.” 

Hoop

Wel laten ze weten dat er geen sprake is van een echtscheiding. “Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat, gaan we gelukkig op een goeie en positieve manier met elkaar om; zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen.”

Hun management maakt duidelijk dat er geen ander in het spel is en dat ze er alles aan doen om hun relatie te redden. Een tijdje terug ging het gezin nog op vakantie naar Curaçao. Het koppel wil er dus ook zeker wat aan doen om hun relatie te redden. De broer van Wendy, Mike, laat weten dat ze nog altijd met liefde met elkaar omgaan en hoopt dat het snel weer goed komt tussen de twee.

Bron: RTL Boulevard, Grazia, Telegraaf | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook