Win, win, win! Clarins goodiebag t.w.v. €100 {WINACTIE GESLOTEN}

In de goodie bag zitten vijf full-size producten van dit heerlijke merk.

Lees ook

In december organiseerden we samen met een Clarins een fantastische Beauty Class in The Hoxton. Een relaxte ochtend vol persoonlijke tips en informatie op het gebied van beauty en verzorging. Natuurlijk was er na afloop een goed gevulde goodiebag. En nu komt het leukste: jij kunt er nu één winnen! In het luxe toilettasje zitten vijf fijne Clarins-producten:

4-Colour-All-in-One-Pen

Dit handige product bestaat uit vier gekleurde potloden die te gebruiken zijn voor de ogen en lippen. Handig voor een glamlook on the go.

Hand and Nail Treatment Cream

Professionele, intens verzachtende verzorging voor de handen. De kalmerende sesamolie en versterkende Japanse moerbei vormen een onzichtbare, beschermende ‘handschoen’ die jouw handen de nodige verzorging geeft tijdens de gure wintermaanden.

Instant Concealer

Kunnen jouw donkere kringen wel een laagje camouflage gebruiken? Deze concealer zorgt ervoor dat jouw huid er de hele dag fris en stralend uitziet. En terwijl dit goedje je wallen verbergt, herstelt het ook de natuurlijke huidteint. De vloeibare textuur blendt vlekkeloos in de huid en verzacht de oogcontour.

Instant Light Lip Balm Perfector

Deze verzorgende balm heeft een verrukkelijke snoepgeur en een subtiel winterkleurtje. Je lippen worden direct voller, gehydrateerd en stralender.

Self Tanning Instant Gel

Deze zelfbruiner geeft een natuurlijke, delicate gouden tint op het gezicht en lichaam. In tegenstelling tot de meeste zelfbruiners kun je dit product snel aanbrengen en daarna direct je kleding aandoen.

Clarins is een duurzaam beautymerk die haar producten zorgvuldig en milieubewust samenstelt. De formules van het Franse merk bevatten meer dan 250 plantaardige ingrediënten. Al deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd zodat ze de schoonheid van iedere vrouw benadrukken. Clarins steunt onder andere de Reuma Foundation en het FEED Project.   

Meer lezen over Clarins? Klik dan hier.

-Tekst gaat verder onder beeld-

Winnen?

Wil jij de Clarins goodiebag winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de beautygoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 5 februari. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

 

Laatste nieuws

Zie ook