Deze films komen eraan in 2019

We're excited!

Lees ook

Afgelopen jaar hebben we kennisgemaakt met een aantal steengoede films. Van de prijswinnende Bohemian Rhapsody over Queen tot de spannende Black PantherMaar toen we zagen wat er voor dit jaar op het menu staat, waren we nóg enthousiaster. Save the dates! Dit is de bioscoopplanning van 2019. 

Mary Queen of Scots

Heerlijke royal film over Mary Stuart (Saoirse Ronan) en haar nicht Queen Elizabeth I (Margot Robbie), waarin Mary er alles aan doet om Elizabeths van de troon te stoten. Vanaf 17 januari in de bioscoop.

Green Book

Green Book neemt ons mee terug naar de jaren 60 in Amerika. Een inspirerend en waargebeurd verhaal over de vriendschap tussen een concertpianist, die gespeeld wordt door Mahershala Ali en zijn chauffeur (Viggo Mortensen). Vanaf 31 januari in de bioscoop.

If Beale Street Could Talk

Deze film werd geschreven en geregisseerd door Barry Jenkins en is een verfilming van de roman van James Baldwin. Het verhaal van de liefde tussen Tish (Kiki Layne) en Fonny (Stephan James). De film wordt nu al een van de beste van 2019 genoemd. Vanaf 14 februari in de bioscoop. 

Can You Ever Forgive Me?

New York Times-bestselling biograaf Lee Israel maakt een riskante keuze wanneer haar carrière niet zo lekker gaat. Waargebeurd verhaal met Melissa McCarthy in de rol van Lee Israel. Vanaf 21 februari in de bioscoop.

Vice

Christian Bale speel tvice-president Dick Cheney, de rechterhand van oud-president George W Bush. Bale moest voor zijn rol een complete metamorfose ondergaan en kwam maar liefst 20 kilo aan om meer op Cheney te lijken. Vanaf 28 februari in de bioscoop.

Aladdin

We loved 2018’s live-action Disneyfilms, en in 2019 staat weer een aantal klassiekers op de lijst. In Aladdin zal Naomi Scott in de huid van Jasmine kruipen en Will Smith is de blauwe geest. Vanaf 22 mei in de bioscoop.

The Lion King

Ook de live-action versie van deze geliefde Disneyfilm kunnen we komende zomer eindelijk zien. Beyoncé doet de stem van Nala en Donald Glover (a.k.a Childish Gambino) die van Simba. Vanaf 17 juli in de bioscoop. 

Once Upon a Time in Hollywood

Als we de geruchten moeten geloven, wordt dit de laatste film van regisseur Quentin Tarantino. En hij sluit zijn carrière af met een bang! Leonardo DiCaprio en Brad Pitt gaan terug naar de jaren 70. Wanneer de carrière van een acteur op de klippen loopt, staat zijn stuntman ook op straat. De twee proberen de transitie van film naar televisie te overleven. De film wordt volgens de crew ‘very, very,very Quentin’, dus dat belooft veel goeds. Vanaf 15 augustus in de bioscoop.

Charlie’s Angels

Naomi Scott, Ella Balinska, Kristen Stewart en Noah Centineo schitteren in de nieuwste Charlie’s Angels. We kunnen niet wachten! Eind 2019 in de bioscoop. 

Bron: Vogue | Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook