De hoogtepunten van de Golden Globes 2019

Van de merkwaardige speech van Christian Bale tot de grootste misser van de avond.

Lees ook

Gisterenavond werden voor de 76ste keer de Golden Globe Awards uitgereikt. Bohemian Rhapsody was hét gesprek van de avond en ehh… Christian Bale hield een merkwaardige speech. 

De grote winnaar

Lees ook: Oh no! Adele stopt met optreden

Vorig jaar kwam Bohemian Rhapsody uit: de film over het leven van Queen-zanger Freddie Mercury en zijn band. Net als het gelijknamige nummer was de film een enorm succes met maar liefst twee gouden awards: die voor het beste drama en de beste mannelijke acteur. Rami Malek speelde de rol van Mercury in de film en bedankte de band in zijn speech voor ‘de rol van zijn leven’. Leuk weetje: Malek is sinds de opnames van de film samen met zijn tegenspeelster Lucy Boynton.

-Tekst gaat verder onder beeld-

De tegenvaller van de avond

De film A Star is Born, geregisseerd door Bradley Cooper met Lady Gaga als hoofdrolspeelster, was genomineerd voor maar liefst vijf Golden Globes. Door het razende succes van de film zou het een veelbelovende avond worden, maar dat viel tegen: alleen Lady Gaga ging met een prijs voor haar nummer Shallow naar huis.

Selfie van de avond

De meest juicy selfie van de avond werd gemaakt door Idris Elba. Al enkele tijd wordt er gespeculeerd dat Elba de nieuwe James Bond zou zijn. Hoewel hij dit in het verleden heeft ontkend, liet deze foto ons twijfelen. Op zijn Instagramstory postte hij een foto met voormalig James Bond-acteur Daniel Craig met daarbij de tekst “Awks…..”.

Vreemdste speech

Christian Bale won goud voor zijn rol als Dick Cheney in de film Vice. Zijn speech maakte de tongen los, Bale bedankte namelijk een wel heel merkwaardig iemand: de duivel. De duivel inspireerde hem voor de winnende rol en daar windt de acteur geen doekjes om.

Best en worst dressed

Zeg je Golden Globes, dan zeg je schitterende outfits. Lady Gaga droeg Valentino, Lupita Nyong’o hulde zich in Calvin Klein, Julia Roberts paradeerde over de loper in Stella McCartney en ook Heidi Klum, Halle Berry, Lili Reinhart, Penelope Cruz, Anne Hathaway en Thandie Newton zagen er oogverblindend uit.

-Tekst gaat verder onder beeld-


Enkele looks vielen minder in de smaak. Indya Moore, Amber Heard, Alison Brie, Amy Adams, Francia Raisa en Marin Hinkle werden genoemd in de categorie worst dressed

Beeld: Youtube, Getty Images, ANP, Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook