Zien: deze jurk van Máxima is verkozen tot mooiste van 2018

De fashion queen was afgelopen jaar te zien in dit extravagante pareltje.

Lees ook

Koningin Máxima staat bij ons bekend als een waardig fashion-icoon. Overal verschijnt ze in de meest extravagante en prachtige jurken, en déze is gekozen tot de allermooiste.

Favoriete jurk

Lees ook: Ongemakkelijk: Máxima werd aangezien voor ‘vriendin Mark Rutte’

Josine Droogendijk van ModekoninginMáxima.nl hield een enquête waarin ze haar trouwe lezers vroeg naar Máxima’s mooiste jurk. De winnaar is deze met de hand geverfde en geborduurde jurk van één van haar favoriete designers, Jan Taminiau. De jurk is geïnspireerd op de Japanse Zaal in paleis Huis ten Bosch, waar Willem-Alexander en Máxima dit jaar naartoe zijn verhuisd. Onze Nederlandse koningin droeg dit pareltje voor de nieuwe staatsportretten. Maar dit was niet de eerste keer dat ze zich hulde in de creatie, want ze droeg de jurk ook op Prinsjesdag in 2015. 

-Tekst gaat verder onder beeld- 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Defekt (@defekt.gallery) op

Tweede plek

Op nummer twee eindigde ook een Jan Taminiau. Deze jurk droeg Máxima toen ze de Britse royals ontmoette, tijdens het staatsbanket in Buckingham Palace. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Vorsten (@vorsten_nl) op

Derde plek

Deze jurk van modehuis Natan staat op de derde plek. De witte jurk met fel gekleurde bloemen was een toepasselijke outfit voor het tropische Mexico, waar het koninklijk koppel een bezoek bracht aan de president. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Queen Maxima (@queenmaxima_fashion) op

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook