Zo viel Victoria Koblenko in 6 maanden 20 kilo af

Ze doet een boekje open over haar sportroutine en onthult hoe ze in shape blijft.

Victoria Koblenko wachtte niet op het nieuwe jaar met haar goede voornemens. De actrice kreeg het voor elkaar in slechts zes maanden maar liefst 20 kilo af te vallen. Ze doet een boekje open over haar sportroutine en onthult hoe ze in shape blijft. 

Back in shape

Lees ook: Victoria Koblenko woedend over kritiek op moederschap

In de nieuwe Grazia vertelt Victoria alles over haar afval journey. In 2016 werd ze moeder van haar zoontje Kiy. Kort na de bevalling besloot ze de zwangerschapskilo’s gedag te zeggen. Ze wilde snel resultaat vanwege een rol in een nieuwe film. Samen met een persoonlijke coach bereikte ze haar doel.

Volhouden

Na zes maanden trainen besloot ze het toch wat rustiger aan te doen. “De sportschool is voor diehards, dat is niets voor mij.” Nu de kilo’s eraf zijn, hoeft ze haar killer body alleen nog maar te onderhouden. Dit doet ze door simpelweg meer te bewegen. “Ik heb een elektrische mamafiets, die pak ik steeds vaker in plaats van de auto. En ik ga vaak, als Kiy op bed ligt, nog even een uurtje lopen. Dat combineer ik dan met een Netflix-serie,” vertelt ze. Ook houdt ze zich aan een strikt eetpatroon. Ze is 16 uur per dag aan het vasten, maar eet de andere 8 uur juist heel veel. “Het voordeel is dat je je lichaam op celniveau rust geeft en zo de kans geeft om zichzelf te herstellen.”

Het gehele interview met Victoria Koblenko vind je in de nieuwe Grazia. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws