Onthuld: zo ziet het monster in Bird Box er uit

You won't believe it..

Lees ook

Wie verslaafd is aan Netflix, heeft de film Bird Box ongetwijfeld gezien. Het is dé film waar iedereen het nu over heeft. In de trailer zijn heel wat blinddoeken te zien, maar waarom precies?

Let op: dit artikel bevat spoilers! Heb je de film nog niet gezien? Stop hier dan met lezen!

Monster

Lees ook: Ga al bingewatchend 2019 in met deze nieuwe releases

In de film plegen mensen stuk voor stuk zelfmoord nadat ze ‘iets’ zien. In de film zien we echter niet wat de slachtoffers zien, voor ze een einde maken aan hun leven. Wel zien we bladeren van de grond komen en horen we een windvlaag. Nu blijkt dat de scene waarin we het monster kunnen zien, verwijderd is. Sandra Bullock, de hoofdrolspeler vertelt precies hoe het monster er in werkelijkheid uitzag. 

Ehhh?

“Het monster leek op een slang. Ik dacht ‘breng het monster maar gewoon in de ruimte, dan filmen we het gelijk.’ Toen ik me omdraaide zag ik het monster naar me toe kruipen. Het maakte me aan het lachen. Het was een lange, groene, dikke man met een baby face“, vertelde Sandra tijdens een interview aan Bloody Disgusting.

De scène is uit de film gehaald omdat het volgens de makers van de film veel enger is wanneer je als kijker het monster creëert in je hoofd. Slimme zet!

Verhaallijn

De spannende verhaallijn waarbij Malorie Hayes met haar twee kinderen probeert te ontsnappen aan de post-apocalyptische wereld, maakt enorm veel indruk bij de kijkers. Malorie, die aan het begin een cold-hearted persoon lijkt te zijn, weet gedurende de film uiteindelijk dan toch een gevoelige snaar te raken.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook