Dit zijn de goede voornemens van celebrities

Ariana wil geen vriendjes in 2019 en Meghan probeert wat minder te schelden.

Lees ook

Voor 2019 écht kan beginnen, moeten we nog één ding van ons to-do-lijstje afstrepen: de goede voornemens. Nog inspiratie nodig? Dit zijn de New Year’s Resolutions van onze favoriete celebs.

Ariana Grande: geen jongens in 2019

Lees ook: deze work-out kost je twee minuten en geeft hetzelfde effect als een halfuur spinnen

Dat Ariana Grande van plan is single te blijven, kunnen we goed begrijpen. Toen haar ex-vriend Mac Miller in september om het leven kwam, legden fans de schuld bij haar. Tijdens deze moeilijke periode liep haar verloving met Pete Davidson ook nog eens op de klippen. “Spoiler voor de rest van het jaar/waarschijnlijk de rest van mijn leven: ik heb geen relatie. Kijk bij toekomstige vragen hierover alsjeblieft naar deze tweet,” luidt de tweet van de Thank U, Next-zangeres. 

Jennifer Lopez: meer doelen behalen

Op Instagram deelt JLo een paar foto’s met daarbij haar verwachtingen van 2019. “Ik hou van de eerste dag van een nieuw jaar. Het geeft de mogelijkheid om dingen te doen die ik nooit eerder heb gedaan. Op deze dag ben ik altijd heel kalm, maar ook opgewonden om de doelen te bereiken die ik nog moet halen. Het afgelopen jaar was er eentje van grenzeloze kracht, die dit jaar omgezet wordt in serieuze actie. Wees uitdagend, grappig, aardig, moedig, betrouwbaar en zet jezelf tot de dingen die je hart sneller laten kloppen.”

Halle Berry: spierballen krijgen

Een voornemen dat bijna altijd bovenaan de lijst staat: meer sporten. Hoewel we elke keer enthousiast beginnen met sporten en afvallen, loopt ons fitnessschema vaak al snel in de soep. Maar niet als het aan actrice en sportfanaat Halle Berry ligt. “Ben jij de persoon die op 1 januari een sportschoolabonnement neemt, maar er uiteindelijk geen gebruik van maakt? Dan heb ik het tegen jou,” schrijft ze op Instagram. “Deze #FitnessFriday gaat over het stellen van realistische doelen voor jezelf in het nieuwe jaar! Schrijf ze op, leg ze op een zichtbare plek en bewaar ze als dagelijkse motivatie om gefocust en geïnspireerd te blijven.” Zelf maakt Halle ook een lijstje, en op nummer één staat: “Bad ass banging abs” 

Meghan Markle: een nieuwe taal leren en minder schelden

Op Megs oude blog schreef ze over haar voornemens, die volgens haar elk jaar op hetzelfde neerkomen. Waar de hertogin aan wil werken? “Stoppen met nagelbijten, stoppen met schelden en opnieuw Frans leren!”

Eva Jinek: niet meer te laat komen

De presentatrice heeft een boel goede voornemens, maar het liefst houdt ze die geheim. Toch is er één die ze met ons deelt. “Ik heb wel bedacht voor dit jaar, dat ik het heel leuk zou vinden als ik heel veel op tijd zou komen. In plaats van te laat.” In de roman The Girl’s Guide to Hunting and Fishing las ze dat wanneer je te laat komt, je mensen het gevoel geeft dat ze onbelangrijk voor je zijn. Toen ze besefte dat dit over haar ging, besloot de kersverse moeder er wat aan te doen.

Bron: Libelle, Women’s Health | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook