Ga al bingewatchend 2019 in met deze nieuwe releases

Van Judas, de serie over het heftige leven van Astrid Holleder, tot het bloedstollende verhaal van You: hier lees je welke titels je niet mag missen.

Lees ook

2019 is begonnen en wij verheugen ons alvast op de nieuwe releases die dit jaar uit zullen komen. Wij hebben de films en series waar we het meest naar uitkijken voor je op een rijtje gezet. Van Judas, de serie over het heftige leven van Astrid Holleeder, tot het bloedstollende verhaal over stalker Joe Goldberg in You: hier lees je welke titels je niet mag missen.  

You

De makers van de populaire serie Riverdale komen nu met een angstaanjagende serie waar Gossip Girls’ Penn Badgley de hoofdrol in speelt. Door zijn werk als manager van een boekenwinkel, leert hij de beeldschone schrijfster Elizabeth Lail kennen. Maar zijn verliefdheid slaat al snel om in een obsessie. Het verhaal speelt zich af in het heden en geeft een confronterend beeld van de toenemende populariteit van social media. Door alle informatie die online wordt gedeeld, komt hij namelijk achter elk detail van Elizabeths leven. You is nu te bekijken op Netflix. 

The Pier (El Embarcadero) 

Kun jij geen genoeg krijgen van La Casa de Papel? Bereid je dan voor op de nieuwe serie van de makers, The Pier.  Wanneer architecte Alexandra haar overleden man moet identificeren, stuit ze op een aantal verontrustende geheimen. Vanaf 21 januari te zien bij Ziggo Movies en Series.

Kingdom

Houd je van Koreaanse Royalty, zombies, ridders en oude historie? Dan is de nieuwe Netflix-serie Kingdom echt iets voor jou. 25 januari komt de serie uit op Netlix, maar de trailer geeft vast een veelbelovend voorproefje van het spektakel.

Judas

Astrid Holleeder, zus van een van Nederlands beruchtste criminelen, beschreef in 2016 in 576 pagina’s haar bloedstollend spannende leven. De advocate vertelt hoe ze tegen haar eigen broer besloot te getuigen en welke gevolgen dat had voor haar leven. 6 januari komt de verfilming uit, die te zien zal zijn bij Videoland of zondags op RTL 4 om 22:00. 

Black Mirror 

Netflix trapt het nieuwe jaar af met een heel nieuw concept. Was je hooked aan het futuristische Black Mirror? In de film Black Mirror: Bandersnatch kun jij nu zelf bepalen wat er gebeurt. De bizarre situaties waarin de personages terechtkomen, zijn dus afhankelijk zijn van jouw beslissingen.

Beeld: iStock,YouTube

Laatste nieuws

Zie ook