Dit is het bestbetaalde model ter wereld

Can you guess who?

Lees ook

Een recent onderzoek van Forbes laat zien welke modellen het meest verdienen met hun carrière. De winnares stak er met kop en schouders bovenuit en mag zichzelf nu het bestbetaalde model van 2018 noemen. Can you guess who? 

Bestbetaalde model

Lees ook: Dit zijn de meest populaire Instagram posts van 2018

Waarschijnlijk zul je niet verrast zijn: Kendall Jenner mag zich met haar inkomen van 22,5 miljoen dollar per jaar het bestbetaalde model noemen. Ze kreeg opdrachten binnen voor onder andere Estée Lauder, Calvin Klein en Adidas. Ook zagen we haar dit jaar weer over de catwalk paraderen bij de Victoria’s Secret Fashion Show. 

Op nummer twee staat de Amerikaanse Karlie Kloss, die dit jaar zo’n 13 miljoen dollar heeft verdiend. Ze deed opdrachten voor Swarovski, Adidas en Estée Lauder. Chrissy Teigen eindigt op de derde plek met een inkomen van 11,5 miljoen dollar. Ze deelt haar plaats met de Britse Rosie Huntington-Whiteley.

Succesvolle familie

Kendall is niet de enige in de familie wiens carrière dit jaar tot een hoogtepunt kwam. In de zomer maakte Forbes bekend dat zusje Kylie (21) goed op weg is om de titel jongste self-made miljardair te worden, om daarmee Mark Zuckerberg van de troon te stoten. Ook is Kylie dit jaar uitgeroepen tot ‘meest invloedrijke influencer’. Ook halfzus Kim Kardashian gaat het financieel voor de wind; volgens Hopper verdient zij een whopping 720.000 dollar per Instagram-post.

Bron: Telegraaf | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook