Waarom een old school kerstkaart veel leuker is dan een whatsappje

En dit is de ultieme kerstkaart-hack

Lees ook

Het is bijna kerst en dus tijd om je vrienden en familie een lieve wens te sturen. Deden we dat vroeger altijd met een leuke kaart, de laatste jaren gaan we liever voor een whatsappje of een Facebook-bericht. Zonde eigenlijk, want zo’n tastbaar en persoonlijk bericht geeft mensen pas een echt warm gevoel.

Het ultieme kerstcadeau 

Lees ook: Zo voorkom jij een winterdip met voeding

Waarom een old school kerstkaart veel leuker is dan een online bericht? Een kaartje krijgen is voor iedereen een aangename verrassing, vooral omdat niet veel mensen ze meer sturen. Een handgeschreven kaart laat zien dat je aan je vrienden en familie denkt, en de moeite hebt genomen om iets persoonlijks te verzinnen. En die kaart staat nog de hele maand op de schouw, terwijl een Facebook-bericht in no time verdwaalt in je timeline… 

Geweldige kerstkaart-hack

Zelf een creatieve kerstkaart in elkaar flansen, kost wat moeite, maar bij online kaartenwebshop  Greetz verstuur je die persoonlijke kerstkaart in een handomdraai. Je hebt keuze uit meer dan 1000 verschillende varianten van merken als Rumag, Blond Amsterdam, Anton Pieck en Francien van Westering. En om je boodschap nóg persoonlijker te maken, kun je er ook zelf eentje te ontwerpen. Bijvoorbeeld met een van je mooiste foto’s.

In 2017 werden op donderdag 21 december de meesten kaarten verstuurd. En een Greetz-kaartje heb je dezelfde dag nog in de bus, dus dat komt goed. Voor de last minute cadeaukopers: you’re welcome!

Beeld: Getty Images 

Laatste nieuws

Zie ook