Ellen DeGeneres in dubio over het doorzetten van haar show

We kunnen nog twee jaar genieten van Ellen, maar daarna is de kans groot dat ze stopt.

Lees ook

Ellen DeGeneres presenteert sinds 2003 één van Amerika’s succesvolste talkshows. 15 jaar lang hebben we dagelijks kunnen genieten van de comédienne, maar in een interview met The New York Times laat ze weten dat de show waarschijnlijk binnenkort zal stoppen.

Advies van haar familie

Lees ook: Channing Tatum is nu kaal en we weten niet wat we ervan vinden

De 60-jarige comédienne biecht op dat haar pensioen in zicht is. Hoewel ze twijfelde om de show nu al af te blazen, kwam ze toch tot het besluit haar contract nog te verlengen tot 2020. Wie we daarvoor mogen bedanken? Haar broer, Vance DeGeneres. Hij beweert dat Amerika haar positieve, verenigende stem op televisie nodig heeft, “zeker in het tijdperk waarin Trump aan de macht is.”

Ellen krijgt van haar vrouw, actrice Portia de Rossi, juist het tegenovergestelde advies. Zij hoopt dat Ellen snel haar ontslag indient. “Ik vind dat ze zo’n geweldige actrice en stand-upcomedian is, dat ze de talkshow niet nodig heeft om haar creativiteit te uiten”, zegt ze.

Nieuw toekomstplan

Lees ook: Deze 4 carrièrelessen zijn hét geheim naar succes

Ellen sluit het ene hoofdstuk misschien af, maar ze begint alweer aan een ander. Op 18 december lanceert ze haar allereerste stand-up special op Netflix.

Bron: New York Times | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook