Meghan Markle reikt onverwachts award uit aan haar trouwjurkdesigner

De hertogin straalde en toonde haar bolle babybuik in een strakke Givenchy jurk,

Lees ook

Na alle media-aandacht besloot Meghan Markle tijdelijk uit de schijnwerpers te stappen. Vandaar dat we verrast waren door haar bezoek aan de British Fashion Awards gisterenavond. De hertogin schitterde niet alleen in het publiek, maar reikte ook nog eens een award uit aan de ontwerper van haar eigen trouwjurk, Givenchy’s Clare Waight Keller.

Emotionele speech 

Lees ook: Meghan gaf haar bruidsgasten dit merkwaardige cadeau

Meghan bedankte de designer, waarna ze haar de award voor British Womenswear Designer of the Year overhandigde. Na Meghans speech kon Keller het niet laten om de hertogin te bedanken voor haar lieve woorden. “Deze vrouw is zo fantastisch. Ik heb Meghan persoonlijk leren kennen. Dat iemand als zij je vertrouwt tijdens zo’n groot moment in haar leven, is voor mij een ongelooflijke eer. Ik kan je niet genoeg bedanken, het was een enorm ontroerend moment voor mij. Dankjewel.”

Babybuik

Ook op deze avond droeg Meghan natuurlijk een Givenchy-jurk, om haar vriendschap en support te tonen aan Keller. Het zwarte, strakke ontwerp liet haar babybuik goed zien. De hertogin zag er stralend uit.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marie Claire (@marieclairemag) op

Bron: Vogue | Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook