Is deze one-shoulder jurk Máxima’s nieuwe favoriet?

Ze is meerdere keren in deze prachtige jurk gespot.

Lees ook

Er hangen schitterende jurken in de garderobe van koningin Máxima, en daarmee weet ze ons steeds weer te verrassen en te inspireren. Maar er is één jurk die we wel heel vaak voorbij zagen komen. Dit zou zomaar eens de favoriet kunnen zijn van onze fashion queen.

Staatsbanket

Lees ook: Ongemakkelijk: Máxima werd aangezien voor ‘vriendin Mark Rutte’

Gisteren ontving het koninklijk echtpaar president Fonseca van de Republiek Kaapverdië, op de Dam in Amsterdam. Voor het staatsbanket die avond droeg Máxima een oranje one-shoulder jurk van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen. Een waar pareltje en we zagen ‘m gisteren niet voor het eerst.

Bijzonder juweel

In 2015 schitterde Máxima voor het eerst in deze jurk en in 2016 droeg ze ‘m opnieuw. En nu, drie jaar later, ziet ze er opnieuw prachtig uit in de asymmetrische jurk van Claes Iversen. De Nederlandse koningin combineerde de jurk met een bijzonder accessoire: een broche op haar schouder, die de naam Devant de Corsage draagt. De broche is bezet met 214 briljant geslepen diamanten en één grote gele diamant. Het juweel zagen we voor het laatst in de jaren 80, toen toenmalig prinses Juliana hem op haar jurk speldde.

 

Bron: Vogue | Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook