Dit zijn de populairste fashion-items van 2018

We kunnen al raden welk accessoire op nummer één staat…

Lees ook

We hebben dit jaar allerlei allerlei nieuwe modetrends voorbij zien komen, van saddle bag tot dad sneakerLyst maakte een top 10 van de meest geliefde items van de laatste maanden.

Populairste trends

Lees ook: Bella Hadid gespot in deze boots van Mango

Nog nooit van Lyst gehoord? De online shopping-zoekmachine rankt de meest gewilde merken en modeproducten in een top 10, waarbij wordt gekeken naar het aantal zoekopdrachten, de verkoop en de activiteit op social media. Leuk om te lezen, maar ook een handige inspiratiebron voor het nieuwe jaar. Want de meeste trends kunnen we prima meenemen naar 2019!

1. Dior Saddle Bag

Dit jaar staat de Dior Saddle Bag op de eerste plek. Als je regelmatig door de Instagram-feed van mode-influencers scrolt, is het geen verrassing. De it-bag is te koop voor het indrukwekkende bedrag van € 2200.

-Tekst gaat verder onder beeld-

 

2. Off-White Logo Belt

Op nummer twee staat de bekende gele riem van Off-White. Dit was hét statement-item van 2018 en ook weer een favoriet op Instagram. Off-White is zelfs benoemd tot het populairste merk van dit jaar. De riem is verkrijgbaar voor €155,-.

 

3. Birkenstock Madrid Sandal

De derde plek gaat naar de Birkenstock Madrid Sandal. Deze comfortabele schoen dankt z’n status mede aan celebrities als Gwyneth Paltrow en Jenna Dewan. De prijs van de slipper is rond de €55,90.

 

 

4. Jonathan Simkhai Lace Up Jeans

Op nummer vier staat de lace up jeans van Jonathan Simkhai. We zagen een zwarte versie van de broek bij Gigi Hadid, maar de blauwe versie heeft de lijst gehaald. De broek kost rond de €450,-.

5. Nike M2K Tekno Sneakers

Op nummer vijf: Nike M2K Tekno Sneakers. De dad sneakers uit de jaren 00 zijn terug van weggeweest. Een betaalbare trend voor slechts    €100,-.

6. Off-White Denim Jacket

Het Off-White-spijkerjasje is enorm populair en er is een perfect model voor iedereen. Dit model heeft de zesde plek op de lijst gehaald en kost je  €486,-

7. Staud Shirley Bag

Dit merk staat bekend om z’n gehypete doorschijnende tas met details in krokodillenprint. Het fijne ding is van jou voor  €195,-

8. Gucci Flashtrek Sneakers

Deze Gucci-sneaker eindigt op de achtste plek. De maximalistische schoen met juwelen is een statement waar je U tegen zegt. De schoen is te koop voor  €1200,-.

9. Ganni Dainty Georgette Wrap Skirt

Deze Gucci-sneaker eindigt op de achtste plek. De maximalistische schoen met juwelen is een statement waar je U tegen zegt. De schoen is te koop voor  €199,-.

10. Saint Laurent LouLou Sunglasses

De Lolita-zonnebril van Saint Laurent schittert op nummer tien. Met z’n hartvorm en rode kleur is het een gedurfd en geliefd accessoire. Kosten: ongeveer €400,-.

 Bron: Lyst | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook