Bibi Breijman onder vuur door pasgeboren baby

De moedermaffia gaat weer eens los.
  • Celebrity
  • Redactie Marie Claire
Bibi Breijman onder vuur door pasgeboren baby

Bibi Breijman zit op een roze wolk! De vlogster beviel afgelopen zaterdag van dochtertje Teddyhet eerste kindje van haar en Waylon samen. Toch lijkt de kersverse mama alweer helemaal fit te zijn om op pad te gaan. En dat schiet bij sommigen in het verkeerde keelgat.

Concert

Vanaf vanavond staat de zanger twee dagen in Ahoy voor Veronica Top 1000 Allertijden. Bibi liet gisteren via Instagram weten dat ze samen met Teddy het concert zal bijwonen. "Vorig jaar stonden we samen te zingen en nu kunnen Teddy en ik papa morgen en overmorgen aanmoedigen. Ben jij er ook bij", luidt haar bericht. 

Lees ook: Bibi Breijman bevallen

Moedermaffia

Waar sommigen het juist leuk vinden dat ze haar dochter meeneemt naar Ahoy, hopen anderen juist dat Bibi haar baby dit weekend gewoon thuis laat. Nu Bibi moeder is geworden, laat ook de moedermaffia van zich horen. Zo luidt een reactie: "Moet je niet ff rustig kramen?". Maar of Bibi zich er iets van aantrekt...

Waylon heeft inmiddels laten weten hoe het programma er aankomend weekend aanzit. "Alles is geregeld, ze krijgen een mooie ruimte backstage.” Zo, is dat ook weer duidelijk! 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Vorig jaar stonden we samen te zingen en nu kunnen Teddy en ik papa morgen en overmorgen aanmoedigen! Ben jij er ook bij? @rotterdam.ahoy #waylonliveinconcert #veronicatop1000allertijden #tickets #linkinbio @official_waylon_music #wijzijntrotsopjou

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Grazia l Beeld: ANP