Miljuschka Witzenhausen deelt openhartig bericht over moeder Astrid Holleeder

Normaal gesproken houdt Miljuschka Witzenhausen (33) haar lippen stijf op elkaar wat betreft haar moeder Astrid Holleeder.

Lees ook

Normaal gesproken houdt Miljuschka Witzenhausen (33) haar lippen stijf op elkaar wat betreft haar moeder Astrid Holleeder. De presentatrice deelt nu een openhartig bericht op Instagram, waaruit blijkt dat ze ontzettend trots op haar mama is.

Trots

“Liefhebben is een groot goed”, begint ze. “Ik denk dat je om lief te hebben vanuit thuis het gevoel moet krijgen goed genoeg te zijn en het waar moet voelen om liefde te ontvangen en te geven. Mijn moeder heeft dit gedaan. Het is haar gelukt om binnen vrij lastige omstandigheden mij veilig te laten voelen, zelfvertrouwen te geven en onder haar liefdevolle toezicht mijn vleugels uit te laten slaan.” Astrid moet getuigen tegen haar broer, en Miljuschka’s oom, Willem Holleeder.

Lees ook: Zo ziet de 15-jarige zoon van Guusje Nederhorst er nu uit

Liefhebben

“Door haar dappere daden en boek is ze inmiddels een beetje van heel Nederland. Iedereen heeft een mening over haar, de vrouw die boven alles mijn moeder is. Soms wens ik dan dat in de meningsvorming een beetje het oogpunt liefhebben word meegenomen.” Miljuschka roept dan ook iedereen op om een foto te delen van iemand die hij/zij liefheeft. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Bron: Instagram l Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook